Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tyver stakk av med Marilyns juveler

Verdifulle smykker som i sin tid tilhørte Hollywood-legenden Marilyn Monroe er stjålet fra en utstilling i London. Gullringen og gullarmbåndet som ble tatt, er til sammen verdt nesten en halv million kroner.

London-politiet tror gjenstandene forsvant fra utstillingen i County Hall tvers over Themsen for Big Ben en gang ut på ettermiddagen i går. En mann er pågrepet i saken, men smykkene er ikke gjenfunnet, melder BBC.

Ifølge den britiske rikskringkastingens nettsider er en annen mann ettersøkt i forbindelse med det samme tyveriet. Tyvegodset, med en beregnet verdi på 40.000 pund (460.000 kroner), var i dag fortsatt på vidvanke.

Ringen og armbåndet var to av over 250 gjenstander som har tilhørt Marilyn Monroe, og som inngikk i London-utstillingen «En legendes liv». Dette skal være den største samlingen av Marilyns personlige eiendeler som noen gang var vært utstilt under ett.

Blant dem er tidligere ukjente fotografier, gjenstander fra den senere så berømte divaens barndom, flere av hennes kjoler og bilder signert Peter Blake, Henri Cartier-Bresson og Andy Warhol. Marilyn Monroe var født i 1926 og døde i 1962.

(NTB)

DYRT: 290 forskjellige gjenstander med tilknytning til Marilyn Monroe var stilt ut.
TATT: Gullringen og gullarmbåndet som ble tatt, er til sammen verdt nesten en halv million kroner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media