Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

U2

U2 måtte avbryte konsert

Bono mistet stemmen.

MÅTTE GI OPP: U2 i Mercedes-Benz Arena i kveld. Konserten ble avbrutt etter fem låter da Bono mistet stemmen.

Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix
MÅTTE GI OPP: U2 i Mercedes-Benz Arena i kveld. Konserten ble avbrutt etter fem låter da Bono mistet stemmen. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En lettet Bono har vært hos legen og sier han snart synger for full hals igjen. U2 måtte nemlig avbryte konserten i Berlin i helga da han brått mistet stemmen.

U2s turnéåpning i Europa ble overraskende avbrutt under den andre konserten i Berlin da Bono mistet stemmen lørdag og resten av konserten måtte avlyses.

Bono beklager

58-åringen var helt klart i stuss da han etter fire låter måtte snakke seg gjennom enkelte partier eller overlate til publikum å synge.

- Jeg sang som en fugl for kort tid siden, sa Bono beklagende til publikum, før konserten ble avbrutt.

MISTET STEMMEN: Bono mistet stemmen, men skal skal ha fått den tilbake. Foto: AP /NTB scanpix
MISTET STEMMEN: Bono mistet stemmen, men skal skal ha fått den tilbake. Foto: AP /NTB scanpix Vis mer

I en uttalelse søndag kan en lettet Bono betrygge fansen om at det ikke er noe alvorlig på gang. U2 går derfor videre med sin «Experience & Innocence»-turné som planlagt.

En demper på gleden

- Jeg har vært hos en flott lege, og med hans hjelp vil jeg være tilbake med stemmen intakt resten av turneen, skriver frontfiguren på bandets nettsider.

58-åringen legger til at det legger en demper på gleden og lettelsen at konsertpublikummet i Berlin lørdag gikk glipp av showet de hadde kommet for å se.

Publikum fikk beskjed om å ta vare på billettene og følge med for ytterligere informasjon. Nå sier Bono at de gleder seg til å komme tilbake for å spille ny konsert på Mercedes-Benz Arena 13. november.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!