Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ubehagelig å se meg selv på TV

Marie fra «Trekant» er glad hun har gått fra TV til radio.

BLITT PROGRAMLEDER: Det er god stemning i studioet for «Badevaktene» på P3 i sommer, der Marie Kinge (19) fra «Trekant» er programleder. - Men det er litt uanstening at Trekant-Marie alltid skal komme naken på jobb, spøker medprogramleder Jonas Jeremiassen Tomter (bak). Foto: Mikael Lunde / Dagbladet
BLITT PROGRAMLEDER: Det er god stemning i studioet for «Badevaktene» på P3 i sommer, der Marie Kinge (19) fra «Trekant» er programleder. - Men det er litt uanstening at Trekant-Marie alltid skal komme naken på jobb, spøker medprogramleder Jonas Jeremiassen Tomter (bak). Foto: Mikael Lunde / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I høst var Marie Kinge (19) en del av trekløveret som tok NRKs publikum på sengen med den mest seksuelt eksplisitte ungdomsserien statskanalen har produsert: «Trekant».

Nå er Marie tilbake på Marienlyst, og nok en gang i en programledertrio. Denne gangen på radio, med «Badevaktene», som går på P3 hele sommeren. Med seg har hun Jonas Jeremiassen Tomter og Leo Ajkic.

- Det er fint å være på radio, for da slipper jeg å være så synlig. Og disse radioprogrammene havner ikke på avisenes førstesider, sier Marie, når Dagbladet møter henne i studio.

Påkjenning Nå som en ny sesong av «Trekant» står på trappene, oppfordrer Marie de nye programlederne til å være selvbevisste. Men hun gleder seg veldig til å se de nye sendingene.

- Jeg vet at neste sesong blir enda drøyere enn den som har vært. Da er det viktig at programlederne kjenner på sine egne grenser og ikke går lenger enn de egentlig vil, sier hun.

Hun angrer ikke på at hun var med i «Trekant», men innrømmer at det til tider har vært en påkjenning. Og ikke rent lite pinlig.

- Det er ubehagelig å se seg selv på TV, innrømmer hun.

Spøk ble overskrift - Jeg gikk ikke lenger enn nødvendig over streken, sier Marie, men allerede før sendingene begynte gikk hun på en smell.

- Jeg og Pia (en av de andre programlederne, red.anm.) ble intervjuet i et manneblad, og jeg tulla med at jeg hadde barbert et lyn nedentil. Like etterpå hadde VG som overskrift at jeg hadde gjort det, forteller hun.

Hun fikk en annen utrivelig opplevelse da Dagbladets forside viste henne på pornofilminnspilling med «Trekant», og en sladd fikk det til å se ut som hun var naken.

- Jeg så det først på en kiosk, sammen med mamma. Det var ubehagelig.

Godt å komme vekk Det siste halvåret har hun vært langt unna kameraene, med et opphold på folkehøgskole i København. Det var ikke på grunn av all oppmerksomheten at hun reiste, men hun legger ikke skjul på at det var godt å komme seg vekk.

- Der nede var det ikke akkurat så mye hysteri.

Tilbake i Norge, søkte hun på sommerjobber i NRK, der hun tenkte hun kunne løpe med kaffe eller ta telefoner.

En audition senere var hun på lufta. Resten av sommeren skal hun underholde på P3.

Blir tatt seriøst Marie tror ikke «Trekant» har gitt henne noe uheldig rykte.

- Vi tuller mye med «Trekant», men det er helt naturlig. Trekant hadde jo ikke noe fjollete eller useriøst preg. Jeg føler at jeg blir tatt seriøst.

Hvor veien går videre, er ikke Marie sikker på. Hun trives med å ta ting som det kommer, hun trives med kjæresten, og hun trives i programledertrioer. Men til høsten blir hun sannsynligvis student.

- Det hadde ikke gjort noe å få et fett jobbtilbud, da, smiler hun.