Ubetydelig heksetull

Pene mennesker er dessverre ikke nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Bytt ut søstrene i tv-serien «Charmed» med undertøysmodellene til Dressmann og du får «The Covenant». Kinnbeinmafiaen har med andre ord fått heksekrefter.

Vi møter fire 17 år gamle gutter fra Ipswich i USA. De kjører de feteste bilene, leverer de frekkeste og smarteste replikkene og får oppmerksomhet fra de søteste jentene. De er «The Sons of Ipswich», etterkommere av de første og opprinnelige Ipswich-familiene, og de besitter magiske krefter. En dag ankommer en femte kjekkas til byen, han stammer fra en femte og utstøtt familie og nå ønsker han hevn.

Det er tydelig at regissør Renny Harlin har vært bestemt på å lage en COOL ungdomsfilm. Han serverer oss en ulovlig, virkelig malplassert strandfest. Han serverer oss en enda mer tullette politiflukt og ikke minst et par virkelig unødvendige undertøysscener. Han har vært bestemt på å gi ungdom hva ungdom vil ha, og han har gått skikkelig på trynet. For han har glemt det viktigste: Spenningen. Dette er virkelig ikke spennende. Tjue minutter går og du veit hvor det bærer. Ikke bryr du deg døyten om karakterene, og for lengst har du vurdert å gå hjem for å se en episode av «Buffy».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer