Ubetydelig heksetull

Pene mennesker er dessverre ikke nok.

FILM: Bytt ut søstrene i tv-serien «Charmed» med undertøysmodellene til Dressmann og du får «The Covenant». Kinnbeinmafiaen har med andre ord fått heksekrefter.

Vi møter fire 17 år gamle gutter fra Ipswich i USA. De kjører de feteste bilene, leverer de frekkeste og smarteste replikkene og får oppmerksomhet fra de søteste jentene. De er «The Sons of Ipswich», etterkommere av de første og opprinnelige Ipswich-familiene, og de besitter magiske krefter. En dag ankommer en femte kjekkas til byen, han stammer fra en femte og utstøtt familie og nå ønsker han hevn.

Det er tydelig at regissør Renny Harlin har vært bestemt på å lage en COOL ungdomsfilm. Han serverer oss en ulovlig, virkelig malplassert strandfest. Han serverer oss en enda mer tullette politiflukt og ikke minst et par virkelig unødvendige undertøysscener. Han har vært bestemt på å gi ungdom hva ungdom vil ha, og han har gått skikkelig på trynet. For han har glemt det viktigste: Spenningen. Dette er virkelig ikke spennende. Tjue minutter går og du veit hvor det bærer. Ikke bryr du deg døyten om karakterene, og for lengst har du vurdert å gå hjem for å se en episode av «Buffy».

I det hele tatt lider «The Covenant» av et fryktelig dårlig manus, og en gjeng skuespillere som ikke aner hva de skal gjøre med det.

Jo da, filmen inneholder et par ekle edderkopper og et par gode digitale effekter, men alt i alt blir ikke dette annet enn en trøttende og ekstremt klisjéfylt affære.

Ubetydelig heksetull