Uff da, Wenche. Dette kler deg ikke!

Vi anmeldte TV 2s «Hver gang vi møtes» låt for låt.

UTFORDRENDE: Wenche Myhre bommer med sin versjon av «Striking». Alle foto: TV 2
UTFORDRENDE: Wenche Myhre bommer med sin versjon av «Striking». Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I kveld er det sangeren oig låtskriveren Unni Wilhelmsen (44) som kan sitte rolig og avslappet og nyte de andres tolkninger av hennes låter. Hun har gitt ut seks studioalbum med engelsk tekst og ett på norsk. Hun fikk et brakgjennombrudd med låta «Won't Go Near You Again» fra debutalbumet «To Whom It May Concern» (1996) - som ga henne to Spellemannpriser. Dette mener Dagbladet om de andre artistenes tolkninger:

Admiral P: «Everyone's Honesty» (Unni Wilhelmsen) Admiral P har lagd en norsk versjon av en av Unnis mest slitesterke låter. Det kler ham godt at han nå synger mer enn han «pratesynger», og refrenget er fengende og funker helt ok (kjærlighet rimer jo på ærlighet!). Men det er tidvis vanskelig å oppfatte hva han synger om - bortsett fra at han har snudd på teksten og fått den til å handle om Unni. Ordene drukner liksom i kompet. Som vanlig er det reggae som ligger i bunnen, men i light-utgave - med steelgitar som «bonus». Låten blir likevel flatere enn originalen, og det går litt ut over dynamikken. Men som vanlig når det gjelder Admiral P, feelgood-faktoren er høy!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.