Uforløst fra Plant

BERGEN (Dagbladet): Robert Plant hadde et bra band i går, men hadde selv en litt dårlig dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sist han var i Bergen hadde han et dårlig band, mens han selv strålte. Jeg veit ikke hva som er best.

Brannalarmen gikk under Donovans «Seasons of the Witch», og jeg kunne gjort et billig poeng av at Plant & co. tente publikum. Det er bare delvis sant.

Hans nye band har fått en større rolle enn fjorårets Priory of Brian - og det er ikke nødvendigvis bare positivt. En hang til improvisasjon og dvelende instrumentalpartier tar for mye fokus vekk fra Plants vokal. Men den er skjemmet av at han ikke treffer like godt hele tida lenger, selv om hans kjente primalskrik sitter.

Klubbscenen er den beste settingen for materialet Plant presenterer nå: i hovedsak coverlåter (blant annet en nesten ugjenkjennelig «Hey Joe») samt en og annen slenger fra Led Zeppelin-katalogen. I går fikk vi «In the Light», «Four Sticks» og «Misty Mountain Hop» i ok versjoner.

Plant kunne gjort det lett for seg og surfet på Zeppelin-bølgen, men gjør lurt i å putte låtene inn som små ekstragaver. Med nytt materiale i tillegg kan dette bli et bra konsept, men foreløpig er det noe ufokusert og uforløst over det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer