- Ufortjent og forferdelig

Ingen av de andre Idol-deltakerne trodde at Siri Helene Erdal (17) skulle ryke i kveld.

• Les hva Siri og dommerne sa

(Dagbladet.no): - At Siri ble stemt ut er helt forferdelig, hun har jo mest særpreg av alle. Det er rart at hun ble stemt ut i kveld, sier Vivian Sørmeland (20) til Dagbladet.no i kveld.

Hun var ikke alene om å bli overrasket over seernes dom i kveld. Alle Idol-deltakerne som vi snakket med i kveld, synes det var urettferdig at den blide jenta fra Trondheim røk ut allerede i første finalerunde.

- Siri er veldig søt, hun har særpreg og jeg trodde hun sjarmerte publikum i kveld, sier Wisnu Witono Adhi (20) etter at kameralysene var slukket. Selv var han svært fornøyd med kveldens show.

- Å stå på scenen ga meg et kick. Og jeg ble veldig overrasket over alt det positive dommerne sa om meg. Det hadde jeg ikke forventet.

I tillegg til Siri Helene Erdal, havnet også Oda Evjen Gjøvåg (17) og Audun Rensel (19) i stolen i kveld.

- Det var like fælt som jeg hadde regnet med, men jeg satt jo ikke der så lenge. Da jeg satt der, var jeg sikker på at det var jeg som ble sendt ut, sier Oda, som er skuffet over kveldens utstemming:

- Siri har fått så bra tilbakemeldinger, hun er jo så flink.

FØRSTE FINALIST UT: - Jeg har vært veldig heldig som har fått være med helt hit, sier Siri til Dagbladet.no Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD
FØRSTE FINALIST UT: - Jeg har vært veldig heldig som har fått være med helt hit, sier Siri til Dagbladet.no Foto: SVEINUNG UDDU YSTAD Vis mer

Også Marita Johansen (17) var tydelig skuffet over at Siri røk ut.

- Hun gjorde det veldig bra og er en søt jente. Dette var ufortjent, Siri burde vært med en stund til, sier hun til Dagbladet.no.

Andreas Mjaaland (17) synes Siri gjorde det bra nok til å være med videre i Idol-finalen.

- Hun har gjort en god og positiv figur i Idol, sier han.