«The Batman»

Ugjenkjennelig i ny film

- En av de beste sminke-forvandlingene jeg noensinne har sett, sier redaktør om Colin Farrells rolle i den mørke superheltfilmen «The Batman».

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Det er stor spenning knyttet til Matt Reeves' nye Batman-film, men én skuespiller får spesielt mye oppmerksomhet for sin ekstreme forvandling. Video: Warnes Bros. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kunne ivrige fans for første gang se skuespiller Robert Pattinson (34) som milliardæren og superhelten Bruce Wayne i traileren til regissør Matt Reeves' nye film «The Batman», som etter planen skal ha premiere i oktober.

Under arrangementet DC FanDome, hvor traileren først ble vist, forklarte Reeves at filmen utspiller seg i Batmans andre år som maskert hevner - og at mange av skurkene også er tidlig i karrieren. Det skriver Variety.

I traileren møter vi blant annet Pattinson som lynvingen selv, Zoë Kravitz (31) som Catwoman og Jeffrey Wright (54) som politisjef Gordon. Men det er Colin Farrell i rollen som Penguin - Pingvinen - som har stjålet showet.

Den irske 44-åringen er nemlig nærmest ugjenkjennelig i rollen som Gotham Citys konge av hvitsnippkriminalitet, Oswald Chesterfield Cobblepot.

- Beste jeg har sett

Redaktør John Squires i skrekkfilmnettstedet Bloody Disgusting er blant dem som gir seg ende over.

- Vent, tuller Twitter med meg, eller dette virkelig Colin Farrell som Penguin i Batman-traileren? I så fall er det en av de beste sminke-forvandlingene jeg noensinne har sett, skriver han på Twitter, ifølge The Independent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer