Jojo Siwa:

Ugjenkjennelig

- Det der er jo tvillingen min!!!

FORANDRING: Til vanlig er JoJo Siwa å se i paljetter, glitter og farger. Nå er hun helt ugjenkjennelig. Video: Youtube / James Charles. Foto: Instagram / Itsjojosiwa Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om du ikke har fått det med deg ennå er dette Joelle Joanie Siwa. Bedre kjent som Jojo Siwa. 17-åringen hadde sitt første møte med berømmelse da hun var med i Lifetime-serien «Dance Moms» i 2014, som 11-åring.

Den fargerike frøkna var med i realityserien i rundt to sesonger, før hun fikk en avtale med TV-kanalen Nickelodeon. «Dance Moms» fulgte jentene som ble trent av den kontroversielle danselæreren Abby Lee Miller, og mødrene deres.

Fikk egen serie

Etter «Dance Moms»-karrieren har hun blant annet hatt sine egne TV-serier, gjesteopptredener i filmer og andre TV-produksjoner. 17-åringen legger også jevnlig ut videoer på YouTube-kanalen sin, hvor hun har rolige 11,7 millioner følgere.

Det er derimot verken hennes egne videoer, eller tidligere episoder med «Dance Moms» som nå har gitt henne mer oppmerksomhet.

Forrige uke samarbeidet hun og den kjente beauty-guren, James Charles, om å lage to videoer til deres respektive YouTube-kanaler, og det er her fansen har reagert.

Bort med paljettene

I videoen til James Charles gir han Siwa, som normalt er kjent for å gå med mye paljetter, glitter, farger og signatur-hestehalen på siden av hodet, en makeover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer