Jared Leto i «House of Gucci»:

- Ugjenkjennelig

I den kommende filmen «House of Gucci», vekker Jared Leto oppsikt med et svært annerledes utseende.

HOUSE OF GUCCI: Store navn som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto spiller i den nye filmen «House of Gucci». Video/«House of Gucci» Official Trailer. Vis mer
Publisert

Hollywood-skuespiller og musiker Jared Leto har så langt hatt en svært innholdsrik karriere. Han spilte rollen som Jordan Catalano i TV-serien «Angela» på 90-tallet, og har siden spilt i en rekke filmer, blant annet «Suicide Squad» og «Fight Club». Skuespilleren har vunnet over 50 priser for sitt arbeid.

Oscar-vinneren er nå klar for filmen «House of Gucci», som lanseres 24. november i USA. Filmen er basert på hvordan Gucci-familien bygget opp et forretningsimperium.

Traileren og filmplakaten ble nylig sluppet. Leto har tydelig tilbragt flere timer i sminkestolen. Han har både fått bart, og en ganske annen frisyre enn vi er vant til å se han med. Han ser også en god del år eldre ut.

US Magazine og Billboard skriver at Leto ser ugjenkjennelig ut.

Trender på Twitter

I filmen portretterer Leto karakteren Paulo Gucci, som er fetteren til hovedrollen Maurizio.

Etter traileren ble sluppet har flere tatt til Twitter, og mange av kommentarene går på Letos utseende.

Inspirert av Gucci-familien

Filmen regisseres av den 83 år gamle regissøren Ridley Scott. Han har tidligere hatt regi på blant annet «Gladiator» og «Blade Runner».

Andre skuespillere i filmen er blant andre Adam Driver i hovedrollen som Maurizio Gucci, Lady Gaga som Patrizia Reggiani, og Al Pacino i rollen som Aldo Gucci, Maurizios onkel.

En av personene filmen er inspirert av er Patrozoa Reggiani, som spilles av Lady Gaga. «House of Gucci» blir hennes første film siden «A Star is Born» i 2018, der hun framførte «Shallow» som sikret henne Oscar for beste låt.

- Irritert

Reggiani ble dømt for å ha hyret en leiemorder til å drepe hennes eksmann, Maurizo. Hun ble løslatt i oktober 2016 etter 18 år i fengsel.

Reggiani er ikke fornøyd med at filmen blir laget

- De stjeler identiteten til en familie for å profitere, for å øke inntekten til Hollywood-systemet, sa hun til nyhetsbyrået AP tidligere i år.

Hun kom også med et stikk til Lady Gaga.

- Jeg er irritert over at Lady Gaga spiller meg i den nye Ridley Scott-filmen uten å være høflig nok til å komme og møte meg, sa Reggiani til det italienske nyhetsbyrået Anza.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer