Åtte av tolv «Skal vi danse»-deltakere med TV 2-bakgrunn:

- Uheldig

Hele åtte av årets tolv «Skal vi danse»-deltakere har medvirket i eller ledet programmer på TV 2. Presseekspert Gunnar Bodahl-Johansen er kritisk til «Skal vi danse»-castens TV 2-tilknytning.

DOMMERSKIFTE: Trine Dehli Cleve og Merete Mørk Lingjærde er tilbake i dommerpanelet av årets sesong av «Skal vi danse» sammen med journalist og podcaster Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2
DOMMERSKIFTE: Trine Dehli Cleve og Merete Mørk Lingjærde er tilbake i dommerpanelet av årets sesong av «Skal vi danse» sammen med journalist og podcaster Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag annonserte TV 2 årets «Skal vi danse»-deltakere.

Blant deltakerne finner vi idrettsutøvere, artister og influensere. Men fellesnevneren for de fleste er at de har deltatt eller medvirket i TV 2-programmer. Hele åtte av årets tolv deltakere har tilknytning til TV 2, kan Dagbladet i dag fortelle.

Presseekspert Gunnar Bodahl-Johansen er kritisk til at TV 2s henting av egne profiler.

- Jeg tror ikke at de har noe imot at deltakerne som går ut på parketten forbindes med TV 2, fordi det bidrar til markedsføring av kanalen, sier Bodahl-Johansen til Dagbladet.

«Bloggerne» på dansegulvet

Blant kjente TV 2-profiler har tre av årets deltakerne medvirket i samme TV 2-program:

Iselin Guttormsen (34) er influenser og sexolog, kjent for podkasten G-punktet. Hun er både aktuell med «Skal vi danse» og «Bloggerne» på TV 2.

Anniken Jørgensen (24) er et kjent ansikt i den norske influensersfæren. I tillegg til blogging om bærekraftig mote og karriere som forfatter, har hun de siste åra også medvirket i «Bloggerne».

Influenseren Joakim Kleven (28) skal ut på dansegulvet med en mannlig partner i årets «Skal vi danse». Kleven har i dag 400 000 følgere på Instagram og er kanskje best kjent fra nettopp «Bloggerne».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer