- Uhøflig og dårlig

Jamie Olivers restaurant får slakt i en ny guidebok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jamie Oliver har gjort verdenssuksess som kokk og tv-tryne. Den nye restauranten hans Fifteen derimot faller ikke like godt i smak.

Kjendiskokkens eksperiment med 15 ungdommer som trenes opp til å drive restaurant (derav navnet) var en stor suksess på tv, men faller altså ikke i smak hos matskribentene i «Square Meal guide». Matguiden som tar for seg restauranter i London plasserer Fifteen blant de seks verste i storbyen, når det gjelder service.

- Elendig service er det som mest sannsynlig kommer til å ødelegge hele eksperimentet. Når kundene kaller servicen «forferdelig», «sjokkerende» og «frekk» har noe gått drastisk galt, sier redaktør Mark de Wesselow.

En talsmann for Jamie Oliver sier at de er klar over problemet og at de jobber med saken.

- Vi vet at servicen var litt rusten tidligere i år, og det er en av tingene vi har jobbet med. Folk vil se at det er mye bedre nå og forhåpentlig gjør vi det mye bedre neste år, sier talsmannen.

FÅR KJEFT: Jamie Olivers hjertebarn Fifteen møter motbør.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer