UHU!, Halloween og Harry Potter i Oslo Spektrum

KORK lager skummel konsert.

Enten man vil eller ei ser det ut til at Halloween-feiringen har kommet til Norge for å bli. Det har Kringkastingsorkestret (KORK) tatt konsekvensen av og inviterer til skummel konsert i Oslo Spektrum 28. oktober.

Kork tar med seg passende musikk, en lettskremt Margrethe Røed, to modige barn og spøkelser fra TV-serien «UHU!» for å holde Halloween-konsert for barn i alle aldre.

Under ledelse av dirigent Terje Boye Hansen byr orkestret på skumle komposisjoner som «Dovregubbens Hall», «Valkyrierittet», «En natt på Bloksberg» og filmmusikk fra Harry Potter- og Ringenes Herre-filmene.

Jon Henrik «Jonna» Støme fra barne-TV skal lede publikum gjennom konserten med hjelp og trøst underveis fra to fryktløse og oppfinnsomme barn. I løpet av forestillingen møter de både hekser, spøkelser og varulver.

Lys- og lydeffekter, sammen med kostymer og scenografi, skal lage den riktige Halloween-atmosfæren, men konserten inneholder også humor, moral og det godes seier over det onde.

Publikum oppfordres til å kle seg ut i Halloween-kostymer til konserten som begynner på det lite uhyggelige tidspunktet klokka 15. Utenfor salen vil det være anledning til å kle seg ut og sminke seg.

(NTB)

SKUMMEL DAG:  Hallowen er den eneste kvelden i året hvor unger kan renne ned dørene dine og forlange snop. Mens KORK lager skummel konsert i Oslo Spektrum. Foto: IDA VON HANNO BAST
SKUMMEL DAG: Hallowen er den eneste kvelden i året hvor unger kan renne ned dørene dine og forlange snop. Mens KORK lager skummel konsert i Oslo Spektrum. Foto: IDA VON HANNO BAST Vis mer
OGSÅ MED PÅ KONSERT: UHU!, her representert ved Rune Hekkelstrand som Polter.
STADIG NYE PÅFUNN: Kringkastingsorkasteret øver, med orkesterleder Martin Revheim i bakgrunnen.