UKA fikk a-ha

Det er nå klart at a-ha kommer til å spille på UKA i Trondheim. Dette blir deres eneste konsert i Norge i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi reiser på en Russlands-turné, og da er det jo bare naturlig å avslutte turneen i Trondheim, som ligger lengst vest i Russland, sier en spøkefull Morten Harket.

Avslutter UKA-03

I oktober reiser a-ha på en miniturné i Russland, hvor de skal spille i seks- åtte byer, blant andre Moskva og St. Petersburg. I den forbindelse kan Morten Harket avsløre til Dagbladet at bandet kommer til å spille på avslutningskvelden av årets studentfestival i Trondheim mandag 3. november.

Eneste opptreden

Dette blir a-has eneste opptreden i Norge dette året, og det er derfor forventet enorm pågang. Morten Harket er ikke bekymret for at andre byer skal komme til å føle seg snytt for en konsert med Norges store popsønner.

- Trondheim har lenge ønsket å ha oss på besøk, og denne gangen falt det seg naturlig både tidsmessig og geografisk sett. Dette betyr ikke at vi ønsker å ekskludere andre. Jeg vil jo på det sterkeste oppfordre andre studenter til å ta seg en tur også. Bergensstudentene kan jo for eksempel ta Hurtigruta til Trondheim, en fantastisk tur, sier Morten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer