Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips uke 5:

Ukas heteste strømmetips gjør «Homeland» bedre enn «Homeland»

Dette bør du strømme i helgen.

SPIONTHRILLER: Mathieu Kassovitz («Den fabelaktive Amélie fra Montmartre», «La Haine») i kritikerrose «Le Bureau». Foto: NRK
SPIONTHRILLER: Mathieu Kassovitz («Den fabelaktive Amélie fra Montmartre», «La Haine») i kritikerrose «Le Bureau». Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Le Bureau» (NRK)

Mens vi venter på sesong 7 av «Homeland», som kommer om en drøy uke, kan du se denne nervepirrende franske spionthrilleren med Mathieu Kassovitz i hovedrollen. Serien har blitt hyllet opp i skyene for sin omhyggelige research og troverdige tilnærming til nåtidens geopolitiske drama. Den eneste risikoen er bare at du helt glemmer at «Homeland» finnes.

«Comedians in cars getting coffee» (Netflix)

Hvis bare alle titler var like dekkende som denne. Standup-nestor Jerry Seinfeld tar med komiker-kollegaer på mobilt kaffeslabberas i fancy biler, og diskuterer humorfag og annet fjas. Seriens ni sesonger er nylig flyttet over til Netflix, og en tiende er på vei.

KOFFEINKICK: Jerry Seinfeld, en bil, og en komiker (Ricky Gervais). Ikke avbildet: Kaffe. Foto: Netflix
KOFFEINKICK: Jerry Seinfeld, en bil, og en komiker (Ricky Gervais). Ikke avbildet: Kaffe. Foto: Netflix Vis mer

«Breaking Bad» (Netflix)

«Breaking Bad»: Dette er traileren for sesong 6. Masse spoilere, med andre ord.Vis mer Vis mer

En forsagt kjemilærer benytter sin uhelbredelige kreftdiagnose og et ønske om å forsørge familien sin som påskudd for å bli Albuquerques narkobaron og å henfalle til sine verste instinkter. Det er nøyaktig ti år siden det som av mange anses som tidenes beste serie hadde premiere, så dette er en gyllen unnskyldning til et gjensyn. Som om du trengte det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!