Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ukas premierer

Det blir tretten nye leiefilmer å velge mellom den kommende uka. Samtlige får sin norgespremiere i videohylla, og ingen av dem kan vel heller sies å rettferdiggjøre en inne-påske foran TV-apparatet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bevegende kinosuksess

Større oppmerksomhet får kanskje Kristopher Schau og Espen Thoresen som denne uka debuterer med «XLTV» som kjøpefilm.

Blant de øvrige nyhetene finner du: dramaet «The Proposition» med Kenneth Branagh og Madeleine Stowe. Kriminaldramaet «Caught Up» . Komediene «Plan B» og «Planet of Love» . Actionfilmene «Last Child» med Charlie Sheen og Martin Sheen, «Ambushed» med David Keith og Chris Penn, og «Black Cat Run» (TV-film). Grøsserfilmene «De utvalgte» med James Marsden og Katie Holmes, og «Shadowbuilder» . De tre thrillerne «The Leading Man» med Jon Bon Jovi og Anna Galiena, «Noble House» fra 1988 med Pierce Brosnan og Tia Carrere, og «Tabu» .

Og til slutt, sportsdokumentaren «Fotball-VM 98» med fokus på Norges kamper under VM i Frankrike, og med en oppsummering av resten av turneringen helt fram til finalen.