ukesvinneren er klar

Den som tjente mest penger denne uka var kinosjef Tuxi med kinoen Kink. Bli med på årets feteste spill og vinn kanonpremier du også.

Liker du film? Frister et reisegavekort på 25 000 spenn. Eller en DVD/SACD-spiller? Da må du være med på kinosjef-spillet. Det er lett og billig moro. Les mer

Tuxi får en Philips Philips eXpanium , EXP 401. Det er en bærbar CD-spiller i lommeformat for 8 cm MP3 CD-plater. Kinosjef 2002 gratulerer årets første vinner.

Det var fem premierer denne helgen:

 • «The Sweetest Thing» (terning 2), besøkt av 13286.
 • «Windtalkers» (terning 2), besøkt av 6024
 • «Klatretyven» (terning 4), besøkt av 2418
 • «Krigeren og keiserinnen» (terning 5), besøkt av 981
 • «Yamakasi» (terning 3), besøkt av 546

  Vi minner om hvordan reglene for premierehelga regnes ut. Besøkstallet multipliseres med 100 poeng. Så får du tillegg eller trekk avhenging av terningkast i Dagbladet. Her ser vi at de to mest besøkte filmene denne helga får et trekk på 25% på grunn av terning 2. Kjøpsprisen trekkes selvfølgelig fra samlet premiereinntekt.

  Hvordan kjemper du om neste ukespremie? Kinosjef-spillet regner ut avansen mellom denne ukas beregning og neste ukes. Den som har tjent mest penger på ei uke vinner ukespremien. Det betyr at det kan lønne seg og kjøpe og selge filmer hele uka, i tillegg til å sitte med de mest innbringende filmene neste helg. Husk at filmprisene går opp og ned avhenging av etterspørselen.

  Er det ellers noe nytt? Det kom en ny premierefilm denne uka. Rockedokumentaren «24 Hour Party People» tar for seg rocken i Manchester og Tony Wilson og hans legendariske Factory Records, og har premiere fredag 16. august.

  Lurer dere på noe, send en e-post og få svar. Dere kan også delta i brukerforumet

  Liker du film? Frister et reisegavekort på 25 000 spenn. Eller en DVD/SACD-spiller? Da må du være med på kinosjef-spillet. Det er lett og billig moro. Les mer
Det lure valg: Cameron Diaz & Co i «The Sweetest Thing» var det lure å satse på denne helga.