Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ukjent Michael Jackson-materiale skal utgis

Stjerneprodusent Timbaland står for produksjonen.

NY UTGIVELSE: I løpet av året skal stjerneprodusent Timbaland gi ut en singel bestående av hittil ukjent Maichael Jackson-materiale. Foto: Stella Pictures
NY UTGIVELSE: I løpet av året skal stjerneprodusent Timbaland gi ut en singel bestående av hittil ukjent Maichael Jackson-materiale. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Hiphop-produsent og tidligere rapper, Timbaland, forteller i et intervju med P-Diddys TV-kanal, Revolt, at han skal gjøre et musikkprosjekt med hittil ukjent Micheal Jackson-materiale.

Produsentmogulen, som har jobbet med blant andre Justin Timberlake, Jay-Z, Katy Perry og Madonna, røper nå at han er i gang med å produsere og bearbeide uutgitte låter av popkongen.

To konger Timbaland, hvis egentlige navn er Timothy Z. Mosley, forteller i intervjuet at det var den Grammy-vinnende plateprodusenten og låtskriveren L.A. Reid, som fikk i gang arbeidet med Michael Jackson-materialet:

- L.A. Reid kom til huset mitt og sa at han ville gjøre noe stort med meg. Han spurte om jeg ville gjøre noe med Michael Jackson, og jeg sa selvfølgelig ja. Å gjøre det vil fullføre min arv, sier stjerneprodusenten.

Han legger til at han sitter på masse uutgitt Michael Jackson-materiale og at det neste store han kan gjøre karrieremessig er et samarbeid mellom «to konger».

- Jeg har sangene og kan røpe at den første singelen vil bestå av en låt som heter «Chicago», som er veldig dagsaktuell, sier Timbaland.

Setter sin signatur på låta Popkongens plateselskap «Epic» har gitt ut flere tidligere ukjente låter etter Jacksons bortgang i 2009. Blant annet inneholdt albumet «This is it», som kom ut fem måneder etter hans død, seks uutgitte sanger.

Den kommende singelen vil ikke bli en renspikket Michael Jackson utgivelse, men en blanding av produsentens musikk med artistens stemme.

- Jeg kommer til å endre litt på den og gjøre den litt mer dagsaktuell, men uten at essensen av at man hører uutgitt Michael Jackson forsvinner, forteller Timbaland til Revolt TV, og legger til:

STJERNEPRODUSENT: Timbaland er en av verdens mest anerkjente musikkprodusenter, og han har blant andre Madonna, Katy Perry, Jay-Z og Justin Timberlake på merittlista. Foto: Stella Pictures
STJERNEPRODUSENT: Timbaland er en av verdens mest anerkjente musikkprodusenter, og han har blant andre Madonna, Katy Perry, Jay-Z og Justin Timberlake på merittlista. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Du må være en ekte Michael Jackson-fan for å sette pris på det jeg er i ferd med å gjøre. 

Utgis snart Timbaland forteller at han hadde kontakt med Jackson over telefon mens han levde, og han er ikke blyg når det kommer til å snakke om alle sine andre stjernesamarbeid.

- Jeg har gjort noe med alle som er «known to man», den eneste jeg mangler må være Prince.

Det storstilte musikkprosjektet vil ifølge stjerneprodusenten være ferdig i løpet av året.

KONGEN AV POP: En uutgitt Jacksom-låt med tittelen «Chicago» skal snart gis ut som singel. Sangen vil bestå av Timbalands musikk, med Jacksons stemme, ifølge produsenten. Foto: Stella Pictures
KONGEN AV POP: En uutgitt Jacksom-låt med tittelen «Chicago» skal snart gis ut som singel. Sangen vil bestå av Timbalands musikk, med Jacksons stemme, ifølge produsenten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media