KOMMENTARER

Uklare grenser

Robin Thicke lager et album for å vinne kona tilbake. Er han en romantiker eller en forfølger?

OFFENTLIG TRYGLING: Robin Thicke har en tydelig adressat når han fremfører «Forever Love» fra albumet som er oppkalt etter hans fraseparerte kone. FOTO: NTB/SCANPIX
OFFENTLIG TRYGLING: Robin Thicke har en tydelig adressat når han fremfører «Forever Love» fra albumet som er oppkalt etter hans fraseparerte kone. FOTO: NTB/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble det kjent at «Paula», det nye albumet til Robin Thicke, mannen bak fjorårets kjempehit «Blurred Lines», er en salgsflopp. Det er kanskje ikke så rart. En hel musikkverden har skottet beklemt bort på hverandre bak håndflatene siden utgivelsen tidligere i sommer.

«Paula» er ingen oppdiktet Ylajali, hun er skuespiller Paula Patton, som tok ut separasjon fra Thicke i februar etter ni års ekteskap, etter sigende etter å ha blitt bedratt. Dette utløste en massiv og meget offentlig kampanje for å vinne henne tilbake fra Thickes side. Sangene på det nye albumet handler om savn og anger og lengsel. Videoen til låta «Get Her Back» lar sms-er som skal ha vært sendt mellom de to, gli over skjermen. Prosjektet er romantisk ment, men er blitt oppfattet som flaut eller rett ut nifst. Selv i en intimiserende tid kan det bli for mye og for privat informasjon, og mottagelsen tyder på at Thicke har krysset den grensen. Flere har lurt på om hva Patton synes om at personlige detaljer fra ekteskapet hennes nå er utlevert, eller hva hun føler om presset den offentlige tryglingen fører med seg. Det hjelper ikke Thickes sak at «Blurred Lines» ble sterkt kritisert for å lefle med voldtekt og seksuell motvilje, med gjentatte tekstlinjer som «I know you want it».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer