Uknuselig trilogi.

M. Night Shyamalan tok verden med storm med «Den Sjette Sansen». Nå er han klar med «Unbreakable» og dette er bare begynnelsen.

Etter suksessen med spøkelsesfilmen «Den Sjette Sansen» er Shyamalan klar med ny mystikk i «Unbreakable». Som i «Sansen» er det også Bruce Willis som spiller hovedrollen her.

Willis spiller sikkerhetsvakten David Dunn som var den eneste overlevende etter en katastrofal togulykke. Han møter mystiske Samuel L. Jackson som har sin egen bisarre teori på hvorfor han kom fra ulykken uten en skramme. Visstnok skal også «Unbreakable» ha en meget overraskende slutt.

Nå er det klart at «Unbreakable» bare er den første filmen i en trilogi - alle i regi av M. Night Shyamalan med Bruce Willis i hovedrollen.

- «Unbreakable» er første delen i en trilogi. Jeg kan ikke avsløre detaljene rundt de andre filmene, men planen er å lage to til. Når du ser filmen, vil du forstå at det bare er første del i en større historie, sier Bruce Willis i en online prat på Yahoo.

«Unbreakable» hadde premiere denne helgen i USA. Willis greide ikke å slå suksessfilmen «Grinchen» med Jim Carrey, men han og regissør Shyamalan har all grunn til å svære fornøyd. Filmen spilte inn 47 millioner dollar, noe som er nesten dobbelt så mye åpningshelgen til «Den Sjette Sansen». Andre juledag kommer filmen på norske kinoer.