Ullmann-sensasjon

En ny, norsk litterær sensasjon er et faktum. Linn Ullmanns debutroman «Før du sovner» er solgt til 14 land. Og det over en måned før den blir utgitt i Norge!

Bokmessa i Frankfurt er et lykkelig sted for forlagssjef Per Bangsund i Tiden forlag. Forleggere fra hele verden står i kø for å sikre seg forlagets scoop, Linn Ullmann. Romanen på 260 sider er allerede solgt til storheter som USA, Storbritania, Tyskland og Frankrike.

- Vi har oversatt 50 sider av boka til engelsk, men også sendt ut den norske utgaven som forlagene har lest. Og forlagssjefer og redaktører jubler, sier en også jublende Per Bangsund.

- Hva handler «Før du sovner» om?

- Kort fortalt er det historien om en ung kvinnes liv. Karen er en sterk, målbevisst og modig kvinne. Gjennom hennes liv får vi også innblikk i foreldre- og besteforeldregenerasjonen. Handlingen vil også foregå i New York, sier Bangsund.

Aldri før har en norsk litterær debutant opplevd maken til flyvende start. Det pussige er at det ennå er en stund til norske lesere kan hente sitt eksemplar i butikken. Det skjer 23. november.