Ulovlig Hagen-portrett

«Hva er det med FrP? Går de virkelig rundt i Stortingets offentlige/felles arealer og henger opp sine egne bilder? Skulle tatt seg ut om jeg hengte opp masse digre, pompøse familiebilder på jobbens møterom. Makan!

Undrende

«Minner om keiser Haile Selassie av Etiopia som kronet seg selv.

Trafikant«Dette er en hån mot folkebevegelsen som den store folkeleder Hagen skapte. SELVFØLGELIG skal bildet få lov å henge der det henger, under bevæpnet vakt om nødvendig. At det er fellesareale er ikke noen unnskyldning for å tråkke på en folkeleder, en leder som mer enn noen enkeltperson har samlet Norge i sin hule hånd.

ie«Det er betryggende å vite at Stortingspolitikerne har noe å engasjere seg i. Tror ellers at hverdagene kunne blitt ulidelig lange for dem! Det finnes sikkert en vaktmester på Tinget som kan ta ned bildet dersom de ikke er i stand til dette selv.

Professor«La nå for all del denne knuslete narsissisten sitte der og sikle på bildet av seg selv. Greit nok at de fleste av oss ser på det som en litt stakkarslig oppførsel, og det er jo lett å dra paraleller til alskens selvforherligende despoter, men egentlig er vel ikke dette noen stor sak.

Stig«Hvem hang det der? Er det ikke bare å flytte det? Det burde jo være like enkelt som å henge det opp! Eller er de like tafatte med å flytte et bilde som de er med å bygge ut infrastrukturen i Norge!?

Ole brum