Ulrika dumpet etter fødselen

Den svenske programlederen Ulrika Jonsson ble dumpet av kjæresten seks dager etter at deres felles barn var blitt født. Barnet har en alvorlig hjertefeil.

Kjæresten Markus Kempen ga Ulrika beskjed om at forholdet var over dagen før hun skulle komme hjem fra sykehuset med datteren, skriver avisa The Sun. Datteren hadde nettopp gjennomgått en livreddende hjerteoperasjon.

- Det ble ikke en så ekstatisk hjemkomst som jeg hadde håpet, kommenterer Ulrika om oppbruddet, som fant sted for ni uker siden.

- Jeg kikket på den lille bylten som har kjempet så hardt og gått gjennom så mye. Hun har blitt sviktet av halvparten av foreldrene sine, sier programlederen.

Hun forteller det engelske magasinet OK! at det var en vanskelig periode.

- Nå er det gått mange uker siden han dro. Jeg ante ikke at det fantes slik smerte, sier hun.

Jonsson var tidligere sammen med Aston Villa-spissen Stan 'The Man' Collymore. Det ble voldsomt oppstuss da fotballspilleren slo ned kjendiskjæresten Hun møtte den tyske hotell-kongen Kempen etter at forholdet til Collymore tok slutt. Men det tok ikke lang tid før Kempen også laget skandale for den blonde svensken: Kort tid etter at de to flyttet sammen, gikk han til engelske presse og fortalte om sex-livet deres. Paret ble venner igjen da det ble klart at Ulrika var gravid.

Kempen vil ikke si noe om saken.