Ulrika tilbudt 13 millioner

Svenske Ulrika Jonsson som først ble kjent for å ha opptrådt truseløs på britisk TV, og som ledet Eurosong for to uker siden, er tilbudt jobb i erværdige BBC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Annonse

GP-suksessen gir uttelling for svenske Ulrika Jonsson. Etter å ha ledet Eurosong-finalen i Birmingham for to uker siden, strømmer jobbtilbudene inn. Nå vil BBC kjøpe hennes tjenester, og de er forberedt på å betale: Ifølge avisa Mirror skal BBC-sjef Alan Yentob ha gitt ordre om å hyre Ulrika uansett pris. Kilder i BBC sier til Mirror at den blonde programleder-bomben er tilbudt 13 millioner kroner i året for å redde BBCs lørdagsunderholdning.

«Har det som trengs»

- Ved Eurosong-finalen viste Ulrika virkelig hva hun er god for. Hun er akkurat hva vi trenger for å få opp seertallene på lørdager, sier en BBC-medarbeider. I dag jobber Ulrika Johnsson for tv-selskapet ITV, og tjener 9 millioner kroner i året.

Jonsson topper en ny undersøkelse blant britiske tv-seere, om hvem de vil skal lede store underholdningsprogrammer.

ETTERTRAKTET: Tidligere værdame og GP-vertinne Ulrika Jonsson får jobbtilbud i fleng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer