Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ulrika tilgir ex-kjæresten

Ulrika Jonsson er igjen sammen med fotballspilleren Stan Collymore. - Det er dårlige nyheter, jeg er opprørt, sier hennes mor.

Den britisk-svenske superkjendisen og tidligere Grand Prix-vertinnen ble slått ned av Stan Collymore på en bar i Paris midt under fotball-VM. Dagen derpå fortalte Ulrika verden at hennes forhold med Collymore var definitivt over. Men nå omgås de to igjen.

Det er News Of The World som avslører at paret ser hverandre. Ulrika skal ha overnattet hos Aston Villa-stjernen i hans luksusvilla i Birmingham.

- Jeg har ingenting å si om dette, formidlet Ulrika via sin agent i går.

Men Ulrikas mamma er opprørt:

- Dette er dårlige nyheter, og jeg er veldig opprørt, sier Ulrikas mor til svenske Aftonbladet.

- Stan Collymore trenger hjelp. Han er ikke god i hodet. Jeg vet at han ringer Ulrika hele tiden. Kanskje det er til hjelp for ham, men det er ikke til hjelp for min datter, sier Gun Brodie.

- Gud vet hvorfor hun vil se ham igjen. Jeg ville aldri ha snakket med ham etter det han har gjort. Jeg har sagt til Ulrika at hun bør droppe ham. Men Ulrika må få leve sitt liv, legger Brodie til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling