DOKUMENTARSERIE: Til høsten blir Ulrikke Falch programleder i NRKs nye dokumentarserie «F-ordet», hvor hun utforsker feminisme. Her forteller hun også om egne erfaringer med spiseforstyrrelser og kroppspress. FOTO: Hans Arne Vedlog
DOKUMENTARSERIE: Til høsten blir Ulrikke Falch programleder i NRKs nye dokumentarserie «F-ordet», hvor hun utforsker feminisme. Her forteller hun også om egne erfaringer med spiseforstyrrelser og kroppspress. FOTO: Hans Arne VedlogVis mer

Ulrikke Falch: -Det gjør ikke like vondt å åpne seg lenger

I terapi lærte Ulrikke Falch at hun måtte fortelle åpent om de vanskelige tingene. Det vanskeligste var å stole på sin egen dømmekraft.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ulrikke Falch har markert seg som en tydelig samfunnsdebattant siden hun spilte den litt naive Vilde i suksess-serien «Skam» på NRK.

Mens Vilde har trådt tilbake, har Ulrikke trådt fram, særlig med sitt feministiske engasjement og kamp mot kroppspress. I denne kampen har Ulrikke delt rått og ærlig om sine egne erfaringer med spiseforstyrrelser.

Til høsten blir hun programleder for NRKs dokumentarserie «F-ordet», som handler om feminisme. Også her vil hun bruke sin egen historie.

- Både jeg og hele familien min er veldig åpne om det. For oss er det en historie å fortelle, litt som når man kan et eventyr utenat. Derfor gjør det ikke like vondt å åpne slusene lenger, sier Ulrikke Falch til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn