Konsertanmeldelse

ULTIMA-festivalen ter seg stadig vekk som en blandet landhandel

Litt av alt.

Ny musikk-guru. Terry Riley fikk æren av å avslutte årets Ultima, sammen med KORK, som en slags bestefar-avantgardist. FOTO:ANDREAS TURAU/ULTIMA 2016
Ny musikk-guru. Terry Riley fikk æren av å avslutte årets Ultima, sammen med KORK, som en slags bestefar-avantgardist. FOTO:ANDREAS TURAU/ULTIMA 2016 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konsert. Eller er det problematisk at begivenhetene står i kø, og spenner over det meste som skjer når konsertsesongen settes i gang i hovedstaden? Fra Beethoven-symfonier og Britten-opera, over gjengangerne på den nye musikkscenen og frem til feiring av ny musikk-tradisjonens guruer.

Det siste fant sted på selveste avslutningskonserten lørdag kveld foran et fullsatt Rockefeller. Der hadde ULTIMA invitert Terry Riley og sønn, som en slags tributt til alle hippiers bestefar, en av bautaene i den amerikanske minimalismen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer