Ulykkelige Tommy er lykkelig igjen

- Jeg var utrolig ulykkelig under fengselsoppholdet. Plutselig innså jeg at Pamela og familien betydde alt for meg, forteller en åpenhjertig Tommy Lee til Rolling Stone.

Tommy Lee satt tre måneder i fengsel etter å ha mishandlet Baywatch-Pamela i deres hjem i Malibu, California. Nå konsentrer han seg hundre prosent om sitt nye solo-album og familien.

- Dette albumet er noe av det beste jeg har gjort noen gang, sier rockestjernen. Den kvinnelige rapperen LiläKim er med på den første singelen som slippes fra soloalbumet til Tommy. - Jeg kommer aldri til å glemme det første møte jeg hadde med henne. Vi møttes hjemme hos meg, drakk cocktails og røkte en del hasj. Vi fant tonen med en gang, og da var det gjort.

- Jeg er veldig glad i å jobbe med folk som har beina godt plantet på jorda. Det føler jeg at jeg har gjort under innspillingen av dette albumet, sier en fornøyd Tommy til Rolling Stone Magazine. .

Tiden med Motley Crue er nå et kapittel i livet mitt jeg har lagt bak meg. Lee vil helst ikke snakke så mye om sin tidligere karriere i heavy-bandet. - Vince Neil ødela alt. Før han kom tilbake til oss i bandet, var gruppa virkelig lykkelig. Vi hadde funnet tilbake til den riktige og gode tonen. Etter Vince ble med, endret alt seg. Alt ble ved det samme gamle igjen.

-Jeg elsker Pamela og mine tre barn over alt på jord, forteller Tommy Lee. Nå som albumet er ferdig, skal jeg ha noen promotion-opptredener og litt turnering. Etter dette skal jeg tilbringe så mye tid jeg kan med Pamela og mine tre sønner, sier den tilfredse rockeren.

Sønnene til paret Lee har blitt oppkalt etter de tre forbildene deres: Dylan (Bob Dylan), Jagger (Mick Jagger) og Brandon (Beverly Hills-gutten fra TV-serien alias Brandon Walsh som blir spilt av Jason Priestly).

TOMMY LYKKELIG: Ute av fengsel, tilbake i studio og sammen igjen med Pamela.