Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Uma Thurman spiller i Lars von Triers sexfilm

«Nymphomaniac» spekkes med stjerner.

NY ROLLE: Uma Thurman har takket ja til en rolle i Lars von Trier-filmen «Nymphomaniac». Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
NY ROLLE: Uma Thurman har takket ja til en rolle i Lars von Trier-filmen «Nymphomaniac». Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): At Lars von Trier er en høyst eksentrisk filmregissør og at hans neste film angivelig skal inneholde eksplisitte sexscener, skremmer ikke de store stjernene fra å melde seg til innsats for ham.

Tidligere har Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Willem Dafoe, Christian Slater og Shia Labeauf takket ja til å delta i «Nymphomaniac», som handler om «en kvinnes seksuelle revolusjon» og for tida er under innspilling i Køln.

Nå er også Uma Thurman (42) ombord i prosjektet, melder det danske PR-byrået Hammer, som representerer produksjonsselskapet Zentropa, i en pressemelding.

Vettskremt «Nymphomaniac» blir Thurmans første von Trier-film. Det er ikke klart hvor stor rolle «Pulp Fiction»-stjerna får i den danske filmen.

I sommer fikk Uma Thurman sitt tredje barn. I fjor satt hun i juryen i filmfestivalen i Cannes - den samme festivalen som året før bannlyste Lars von Trier fra hele festivalen på grunn av hans uttalelser om nazismen på pressekonferansen for festivalfilmen «Melancholia».

Hun har ikke kommentert sin nye rolle, men Labeauf har tidligere vært åpen på at det er med stor angst han takket ja til Lars von Trier.

- Han er den farligste typen jeg noen sinne har stilt opp for. Jeg er vettskremt. Jeg er skikkelig vettskremt, og det er derfor jeg må gjøre dette. Vi får se hva som skjer, har «Transformers»-stjerna sagt.

Soft og hardcore Von Trier selv insisterte lenge på at hans neste prosjekt var en «pornofilm».

Det har han senere moderert - men det er på det rene at filmen lages både i en «soft» og en «hardcore» versjon.

Regissøren har tidligere sjokkert med svært eksplisitte sexscener i dogmefilmen «Idiotene» (1998).

UNDER INNSPILLING: Lars von Trier omkranset av «Nymphomaniac»-skuespillere - fra venstre Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, von Trier, Stacy Martin, Mia Goth og Shia LaBeauf. Foto: Christian Geisnæs / Hammer PR
UNDER INNSPILLING: Lars von Trier omkranset av «Nymphomaniac»-skuespillere - fra venstre Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, von Trier, Stacy Martin, Mia Goth og Shia LaBeauf. Foto: Christian Geisnæs / Hammer PR Vis mer