Umulig å ikke bli betatt

Sterkt kvinneportrett i tegneserie om Oslo på 90-tallet.

GODT PORTRETT: «Noguchi tegner henne som om han var forelsket», skriver anmelderen om karakteren Camilla i tegneserieromanen «Drabant volum 2». Illustrasjon: Mikael Noguchi (faksimile fra boka)
GODT PORTRETT: «Noguchi tegner henne som om han var forelsket», skriver anmelderen om karakteren Camilla i tegneserieromanen «Drabant volum 2». Illustrasjon: Mikael Noguchi (faksimile fra boka) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Da journalist Øyvind Holen og tegner Mikael Noguchi kom ut med «Drabant» i 2012 var den et gledelig gjensyn med 90-tallet for oss som husket det, og uansett en spennende historie for de noe yngre.

Boka sluttet også med en skikkelig cliffhanger, og derfor er det antagelig mange som har sett fram til bind to. Nå er ventetiden omme og Holen og Noguchi byr på action fra første side. Vi har hoppet et år fram i tid, til 1995, noe som er litt antiklimatisk med tanke på intrigen fra året før, men historien står dermed også svært godt på egne ben.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer