Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Umulig å overse

Jazmine Sullivan

GOD: Jazmine Sullivan fortjener mer oppmerksomhet, skriver  Dagbladets anmelder. Foto: AP Photo/ H. Rumph Jr/Scanpix
GOD: Jazmine Sullivan fortjener mer oppmerksomhet, skriver Dagbladets anmelder. Foto: AP Photo/ H. Rumph Jr/Scanpix Vis mer

ALBUM: Hun har gitt oss gåsehud siden «Lions, Tigers & Bears», men dessverre blitt plassert i skyggen av mer rampelystypiske (les: tynne) og mindre talentfulle sangerinner.

Likevel er Jazmine Sullivan en stemme det heldigvis er umulig å overse, noe som til de grader befestes når 27-åringen denne uka returnerer med tredjealbumet «Reality Show».

Et åpenbart produkt av den hjerteknuste arven til Mary J Blige, men atskillig mer spennende og ektefølt enn hva dronningen selv har levert på seinere år.

Den nye skiva bærer videre i samme tradisjon, med et klart budskap om selvrespekt («Masterpiece», «Stupid») - tungt forankret i klassisk soul, men uten å noensinne havne i det forutsigbare sporet retrofiseringen av sjangeren gjerne kan bli.

En R&B-kvalitetsutgivelse av de sjeldne, toppet av vakre «Forever Don't Last», Frank Ocean-inspirerte «Mascara» og den Da Internz-produserte funkbomba «Stanley».

image: Umulig å overse