Un-fucking-believeable

Den sleivkjefta mannsjåvinisten er tilbake, og i anledning kult-komediens utgivelse på DVD, skal Rockefeller ha en eksklusiv visning av filmen.

Du kan sikre deg billetter ved å delta i vår Ford Fairlane-konkurranse.Vinnerne er nå trukket!

Biler, solbriller, rock og store pupper

Kanskje har du ikke høst om Ford Fairlane. Da er det en stor fare for at du vil holde deg for ørene i bomberegnet av one-linere og skjellsord. Som for eksempel disse minneverdige sitatene; «So many assholes...So few bullets...», «Some people play hard to get. I play hard to want» eller «You\'re 10 seconds away from the most embarrassing moment in your life».

At filmprodusentene fant riktige mann for rollen er det også liten tvil om. Komikeren Andrew Dice Clay er den første og eneste personen som er bannlyst fra MTV på livstid, etter å ha slengt med kjeften under en prisutdeling.

Filmen fra 1990 med tittelen «The Adventures Of Ford Fairlane» har en stor fanskare i Norge og fikk raskt kultstatus. Komedien handler om tøffingen og damenedleggeren Ford Fairlane, som jobber som detektiv for rockestjernene. Problemene dukker imidlertid opp når han skal prøve å finne ung-bimboen ZuZu Petals, og folk begynner å dø rundt ham som fluer.

Eksklusiv visning

DVD-utgivelsen er i seg selv et bevis på filmens kult-status i Norge. Norske fans har mast så lenge at nå kommer filmen ut på DVD - bare i Norge.

Derfor arrangerer Rockefeller et eksklusivt rock\'n\'roll-party med visning av filmen, rockabillykonsert med jentegruppa Cocktail Slippers og X-box tv-spill på storskjerm. Festen er gratis, men krever invitasjon, og vi deler derfor ut billetter til festen. De kan du vinne hvis du deltar i vår Ford Fairlane-konkurranse. Vinnerne er nå trukket!

Ford Fairlane-festen finner sted på Rockefeller i Oslo, torsdag 11. april, kl. 20.00.

ORDKUNSTNER?:</B> «Excuse me, did I hear the f-word out of you? You say «fuck» again and I\'ll bang you right to fuck! Now get the fuck out of here!» Ford Fairlane er kanskje en av nitti-tallets mest siterte filmer, i alle fall i Norge.