«Unbreakable» igjen

Regissør M. Night Shyamalan åpner for en «Unbreakable 2».

Opprinnelig hadde Shyamalan skrinlagt alle planer om en oppfølger med den motvillige superhelten David Dunn, spilt av Bruce Willis.

Men det var før «Unbreakable» ble sluppet på DVD.

- Jeg har vært i kontakt med studioet om dette. De motsatte seg først en oppfølger fordi den gikk dårligere enn «Den sjette sansen». Men etter suksessen på dvd er de mer positive, sier Shyamalan til nettsida Dark Horizon.

Willis interessert

Ryktene går om at Bruce Willis også denne gang skal tolke rollen som superhelten. Shyamalan vil ikke bekrefte dette, men han tror Willis vil spille David Dunn.

- Jeg vil se Bruce utforske sine krefter mer, til og med bli mer ivrig til å bruke dem. Jeg har snakket med ham og han sier han har lyst å spille rollen igjen.

Jackson usikker

Samuel L. Jackson hadde den andre hovedrollen i «Unbreakable». Han spiller skurken som lider av en sykdom som gjør skjelettet svakt. Men om han returner til en eventuell oppfølger er foreløpig i det blå.

- Sam har så mye å gjøre. Men jeg vil ha ham tilbake for å spille en ny skurk. Men du vet aldri, den ene dagen sier han nei, den andre ja.