Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- «Uncharted 2» ville vært umulig på Xbox 360

Konsolldissing fra utvikler.

PlayStation 3-eksklusive «Uncharted 2: Among Thieves» skal etter planen komme denne høsten, og hvis vi skal tro utvikleren er dette en grafikkbombe av de sjeldne.

— Jeg garanterer at dette spillet ikke kunne blitt en realitet på Xbox 360. Det ville vært umulig, jeg er hundre prosent sikker på det, sier Naughty Dog-sjef Christophe Balestra til ars technica.

Og hvorfor er det slik?

— Det er en kombinasjon av Blu-ray og harddisken, sier Balestra og understreker at man har brukt alle de 25 GB disken har plass til.

Resultatet blir utvilsomt slående.

— Du kan spille hele spillet uten lasting, og du trenger ikke å installere spillet. Vi har brukt mye tid på å få brukt maksimalt av kraften til PS3. Det er vår jobb å få denne konsollen til å skinne, sier Balestra.

Naughty Dog har tidligere sagt at det første «Uncharted» bare brukte 30-40 prosent av kraften til Sonys plugg, dermed har vi nok litt av en visuell opplevelse i vente.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

- «Uncharted 2» ville vært umulig på Xbox 360
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling