«Uncharted» blir sommer-blockbuster

Filmen har fått dato.

FILM OM TO ÅR: Filmatiseringen av de populære «Uncharted»-spillene får premiere sommeren 2016. Her fra tredje spill i serien. Foto: Sony/Naughty Dog
FILM OM TO ÅR: Filmatiseringen av de populære «Uncharted»-spillene får premiere sommeren 2016. Her fra tredje spill i serien. Foto: Sony/Naughty Dog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Filtermagasin.no): Som en moderne Indiana Jones-figur som vekker eventyreren i oss, har Nathan Drake og de hittil tre «Uncharted»-videospillene blitt et stort fenomen de seneste årene.

Skal en først basere en film på et spill, er det lite kildemateriale som egner seg bedre enn nettopp denne serien. Fra starten av har en snakket om spillenes sterke historie og «filmatiske» gameplay. Ganske riktig så har det lenge vært kjent at en film skal realiseres.

Om to år
Nå har Sony satt en premieredato for filmen: 10. juni 2016. Snaut to år til, altså. Det skriver Variety (via /Film).

Filmen vil hete «Uncharted: Drake?s Fortune», samme navn som det første spillet i serien, fra 2007.

Den regisseres av Seth Gordon («The King of Kong», «Horrible Bosses»), med manus skrevet av blant andre David Guggenheim («Safe House», «Stolen»).

Nytt spill
Spillene er utviklet av Naughty Dog.

Det er samme gjeng som i sin tid laget «Crash Bandicoot» og mer nylig gjorde stor suksess med «The Last of Us».

De holder nå på med å lage «Uncharted 4» til PlayStation 4, et spill de viste første glimt av på spillmessen E3 tidligere i sommer.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer