Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Under jorda med MHOO

De unge og harmonisterke Tønsberg-musikerne i bandet Mhoo tar landet med storm, og lanserer låter fra sitt nye album på T-banen i Oslo. Bli med under jorda for å høre den sjarmerende gjengen.

Klokka er sju på morgenen, en tid da musikere vanligvis sover. Men ikke Mhoo.
De har riktignok feiret utgivelsen av sitt første album «Talking in the streets» kvelden i forveien, men nå skal de snart opptre i Ni-timen, og veien til NRK går langs Oslos hovedpulsåre, T-banen fra Jernbanetorget til Majorstua.

- Vi liker å spiller på utradisjonelle steder der det er mye folk. Blant annet spilte vi på Besseggen i fjor sommer for en gjeng med tyskere. Det var gøy! Dessuten tror vi akustikken er fin under jorda, sier bandet og fortsetter:

- Vi har sett så mange utrolig flinke musikere på London underground, og tenkte at der ville vi også spille. Kan si at vi hentet inspirasjon derfra, på en måte. Egentlig drømmer vi om å spille i en ubåt, langt under havets overflate. Håper vi får til det en gang..

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media