Anmeldelse «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker», Trøndelag Teater:

Under klærne

Et utstillingsvindu for tankegods om klær og forbruk.

MOTESLAVER: Ensemblet i «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker». Foto: Johannes Laukeland Fester Sunde, Trøndelag Teater
MOTESLAVER: Ensemblet i «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker». Foto: Johannes Laukeland Fester Sunde, Trøndelag Teater Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Hva ville skjedd om klesbutikkens utstillingsdukker kom til live? Hva ville de ha sagt og gjort? Spørsmålet melder seg når skuespillerne i «Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker» entrer scenen. De har hetter foran ansiktene, som får dem til å se ut som nettopp butikkenes mannekenger.

I drøyt to timer skal de filosofere over og herje med ideologien bak og under klærne, og selv om ansiktsmaskene ikke blir sittende på så lenge, bevares følelsen av at dette foregår i et utstillingsvindu, der mennesker har lite de skulle ha sagt, og moteindustrien desto mer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer