Anmeldelse «1950 - Spionen», Statsteatret:

Underholdende overvåkningsfabel fra 1950-tallets Norge

Kvikk komikk

LYSSKY AKTIVITET: Karoline Krüger og Gard B. Eidsvold i «1950 - Spionen» - med Per Kjerstad og Kim Sørensen som mariachiband i bakgrunnen. Foto: Stig H. Dirdal, Rogaland Teater/Statsteatret
LYSSKY AKTIVITET: Karoline Krüger og Gard B. Eidsvold i «1950 - Spionen» - med Per Kjerstad og Kim Sørensen som mariachiband i bakgrunnen. Foto: Stig H. Dirdal, Rogaland Teater/Statsteatret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Statsteatrets norgeshistoriske serie har nådd sin sjuende episode. «1950 - Spionen» handler om overvåkning og om mental manipulasjon.

Rollegalleriet består av en pianolærerinne (Karoline Krüger), en støvsugerselger (Per Kjerstad), en lege (Kim Sørensen) og en spion (Gard B. Eidsvold).

Eller, stopp der. Spol lydbåndet tilbake. Sa vi bare en spion? Etter hvert som handlingen, like deler smart og tøysete, gjør sine omdreininger, skal det også komme fram hvor omfattende både overvåkningen og den skjulte manipulasjonen er, og hvor store konsekvenser den får for de enkelte.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer