Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Underholdende popmusikk

Kylie Minogue kler rollen som uforfalsket pop-pinup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kylie Minogue er blitt 32. Hun virker storfornøyd med fortsatt å befinne seg i rampelyset. Etter det noe mislykkede indie -forsøket «Impossible Princess» (1997) er «Light Years» en uforfalsket retur til Kylies poprøtter.

Her er Kylie i sitt ess; som den personifiserte bimbo, som et glitrende homseikon og som trofast leverandør av de aller light este, dummeste og morsomste popsangene. EuroSong, eurodance, disco, Ibiza-trance, pur pop; «Light Years» flyter på en urengelsk blanding av nærmest overveldende entusiasme for listepop og en sans for popkulturens kitchy sider.

«Light Years» har alt det overskuddet, alle de referansene og all den teften årets plate fra Kylies duettpartner Robbie Williams mangler.

Kylies album er noe ujevnt og langdrygt, men er i hovedsak et raust og meget underholdende stykke popmusikk med plenty av hits du kan komme til å le og vrikke deg i hjel av.