Underholdning i påsken

Hva er de beste spillene? Hva skal du se på kino. Hvordan finne fram på videosjappa? Vi gir deg rådene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du hjemme i påsken? Eller har du oppgradert det elektroniske på hytta? Uansett så har FREDAG et par gode tips til deg hvis det er underholding som frister under helligdagene.

Spill

Hvis du skynder deg rekker du akkurat å kjøpe inn et par spill før påskeroen lukker butikkene. Vår anmelder ble nylig svært begeistret for spill nummer to i Splinter Cell-serien:

«Det er rått parti, det her. «Splinter Cell» var i seg selv et fenomenalt spill da det kom ut. Nå er imidlertid oppfølgeren her, og den gjør alt forgjengeren gjorde- bare veldig mye bedre.»

Det er heller ikke for sent å plukke opp en av årets mest nyskapende førstepersonsskytere, «Far Cry», som av vår anmelder ble beskrevet som «en av de mest avsindige, grensesprengende førstepersonsskyterne jeg noen sinne har vært borti.»

 • Gå til vår spillguide!

  Film


  Nå er kanskje tida for å se en av årets mest omdiskuterte filmer, Mel Gibson\'s «The Passion of the Christ», en særdeles blodig fremstilling av Jesu siste dager.

  Du kan for eksempel også se den stillferdige og melodramatiske komedien «Lost in Translation» med Bill Murray og Scarlett Johansson, eller du kan se filmen som fikk så bra mottakelse at regissøren begynte å grine, «The Beautiful Country» av Hans Petter Moland.

 • Gå til vår kinoguide!

  DVD


  Noen kommer seg bare akkurat langt bort fra godstolen til at de rekker nærmeste videosjappe. Eller de havarerer foran postkassen i påvente av de fire dvd\'ene som ventes inn fra postordresjappa på nettet. Dermed ligger de litt på etterskudd i forhold til filmene som går på kino, men de går ikke glipp av noe med vår eminente dvd-guide.

  Du kan allerede hygge deg med Russel Crowe i «Master and Commander», eller du kan prøve å finne ut om det faktisk finnes noen dypere mening bak matrisen i «The Matrix» eller om regissørbrødrene Wachowski bare leste vaskeseddelen på ei tilfeldig Platon-bok.

 • Gå til vår dvd-guide!
«PASSION OF THE CHRIST»</B>
<B>«SPLINTER CELL</B>
<B>«MATRIX»</B>

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer