Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Underholdningsavdelingen» sannsynligvis tilbake om et år

NRKs underholdningssjef sier intensjonen er å få programmet tilbake i 2018.

UNDERHOLDNINGSAVDELINGEN: (Fra venstre) Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen har vært «Underholdningsavdelingen»s faste programledere i år. Foto: NRK
UNDERHOLDNINGSAVDELINGEN: (Fra venstre) Martin Beyer Olsen, Christian Mikkelsen, Silje Torp, Kristine Riis og Christian Skolmen har vært «Underholdningsavdelingen»s faste programledere i år. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag ble det klart at NRKs humorprogram «Underholdningsavdelingen» går en usikker framtid i møte. Programmet tas av skjermen til neste år, men underholdningssjef i NRK, Charlo Halvorsen, sier det er stor sannsynlighet for at det er tilbake i 2018.

Det var Filter TV og medier som første meldte om nyheten.

- Blir mye humor og annet gøy - Det stemmer at vi ikke skal produsere «Underholdningsavdelingen» i 2017, men det er svært sannsynlig at det er tilbake i 2018. Det er intensjonen vår, sier Halvorsen til Dagbladet.

Hvilket program som skal ta over «Underholdningsavdelingens» sendetid er allerede bestemt, men foreløpig hemmelig.

- Det blir mye humor og annet gøy, sier Halvorsen og fortsetter:

- «Underholdningsavdelingen» har blitt en stor suksess, og vi tenker at det derfor er mulig å ha pause i ett år. Det er verre å gjøre det med programmer som er mindre etablert.

- Vil de samme programlederne være tilbake i 2018?

- Vi har allerede hatt en rotasjon på folk og det kommer vi til å fortsette med.

- Det er vemodig I løpet av fire sesonger har programmet hatt flere anerkjente programledere, blant dem er Vidar Magnussen.

- Det er vemodig at programmet nå tar en pause. Det virket som de hadde det veldig gøy i den siste sesongen, sier Magnussen.

Magnussen var selv med i programmet i de tre første sesongene, fra 2013 til 2015.

- Det var veldig gøy å være med. Gøy og slitsomt, men jeg kunne nok tenke meg å være med igjen, sier han.

Silje Torp har ledet programmet de tre siste åra, og overfor Filter TV og medier, gir hun uttrykk for at NRKs avgjørelse er trist.

- Vi var på god vei mot noe bra, men nå blir arbeidsprosessen brutt. Det blir spennende å se om de klarer å samle troppene igjen på et seinere tidspunkt, sier hun til nettstedet.

Flere «Underholdningsavdelingen»-sketsjer har blitt en hit både i Norge og Sverige, mens andre innslag har fått skarp kritikk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!