FIKK BESØK: Dyrene i Hakkebakkeskogen hadde premiere på Nationaltheatret 18 oktober. I kveld ville en blant publikum være med på scenen.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
FIKK BESØK: Dyrene i Hakkebakkeskogen hadde premiere på Nationaltheatret 18 oktober. I kveld ville en blant publikum være med på scenen. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer

Ung mann klatret opp til Klatremus

Midt under forestilling på Nationaltheatret.

En ung, pent kledd mann tok seg opp på scenen under lørdagens forestilling av Dyrene i Hakkebakkeskogen på Nationaltheatret.

Forestillingen spilles for tiden på hovedscenen med blant andre Thorbjørn Harr og Kikki Stormo i rollene. Lørdag kveld fikk en av publikummerne også lyst til å være med.

- Det som skjedde, var at en ung mann reiste seg opp under forestillingen, og gikk opp på scenen. Mannen virket ikke synlig ruset, men virket veldig forvirret, forteller informasjonssjef Ingrid E. Handeland ved Nationaltheatret til Aftenposten.no.

Mannen gjorde ingen skade på scenen, men ifølge avisa opplevde skuespillere og publikum hendelsen som dramatisk. Etter å ha krysset scenen ble han holdt i 20 minutter av teknikerne bak scenen, i påvente av politiet. Da de ikke hadde ledig kapasitet, ble han sluppet fri igjen.

- Mannen ble observert av kontrollpersonale fordi han kom alene. Det er ikke mange unge, pent kledde menn som går på Hakkebakkeskogen alene, uten barn. Men da han reiste seg, var det umulig for kontrollpersonalet å komme fram til scenen før ham, sier Handeland.

Forestillingen fortsatte som normalt etter opptrinnet.

(NTB)