Ungkar med suksess

Natt til mandag hedret amerikanske tv-stjerner seg selv under Emmy-utdelingen. Den store vinneren ble ungkaren Frasier, som kom til festen med to vakre kvinner ved sin side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Komedien «Frasier» satte ny rekord under søndagens Emmy-utdeling i USA. For femte år på rad ble tv-serien om ungkaren og radio-psykologen hedret med flere av de mest ettertraktede prisene.

- Dette er en historisk begivenhet for komedie-genren, og jeg er utrolig glad for at vi har vunnet prisen for beste tv-serie for femte år på rad, sa Kelsey «Frasier» Grammer i sin takketale. Han vant også prisen for beste mannlige komiskuespiller.

Helen Hunt fikk tilsvarende pris for sin rolle i komedien «Mad About You», mens Christine Lahti fra «Chicago Hope» fikk med seg en Emmy for beste skuespiller i en dramaserie.

Etter å ha blitt nominert til prisen for beste bi-rolleinnehaver for tredje året på rad kunne en lykkelig Lisa Kudrow endelig motta heder og ære for sin rolle som Phoebe i «Friends».

Søndagens Emmy-utdeling var den 50. i rekken, og amerikansk tv visste å feire seg selv i et gnistrende show som varte i over fire timer.

Og vinnerene er...

Komedie

Beste komedie: Frasier Beste mannlige skuespiller, komedie: Kelsey Grammer, Frasier Beste kvinnelige skuespiller, komedie: Helen Hunt, Mad About You Beste mannlige birolle, komedie: David Hyde Pierce, Frasier Beste kvinnelige birolle, komedie: Lisa Kudrow, Friends Drama

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer