Ungkaren 2003

<> Dette er Ungkaren <> I reality-serien «Ungkaren» skal 30-år gamle Max Marius Almaas velge seg en kjæreste blant 20 håpefulle, single jenter.

Serien går på TVNorge på mandager med sendestart 1. september. I 11 uker framover får vi se ungkaren og hans damer gå på date, reise rundt i Europa, bli med på fysiske utfordringer og drikke mye champagne. I flere omganger skal ungkaren på date med jentene, noen ganger med fem og gangen, mens andre ganger med bare en av dem.

«Ungkaren» er allerede ferdiginnspilt. I mai flyttet 20 jenter inn i en stor villa på Nesøya i Oslo. Jentene i alderen 21 til 34 skal konkurrere om å bli best likt av seriens hovedperson. Forhåpentligvis ender det med ekteskap, men det er ikke noe krav at vinneren gifter seg.

Max Marius Almaas er utdannet grafisk designer og jobber i Oslo. Han har ingen planer om satse på tv-karriere slik andre reality-stjerner har gjort: - Jeg trives i den jobben jeg har. Jeg gjorde dette for gøy, sier hovedpersonen, som er TVNorges største håp for høsten. De amerikanske versjonene av serien har alle hatt gode seertall.