Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ungkarsslanker spiste seg sjuk

I «Ungkarsnissen» spiller Maiken Ostermann slankeren som spiser hele tida. Under opptakene forspiste hun seg og måtte på sykehus.

-  Jeg skulle spise så himla mye mat. Og det var ikke hva slags mat som helst, heller. Knekk, pepperkaker, grøt og sukkerspinn, you name it. Jeg smalt opp tre kilo og fikk så vondt i magen at jeg måtte på sykehus, forteller Ostermann.

I TVNorges julekalender, realityparodien «Ungkarsnissen», spiller hun Bergliot, reklamedama som drømmer om å gifte seg med nissen og er en lite disiplinert slanker. Selv i badstua har Bergliot med seg sukkerspinn.

-  Jeg vente meg etter hvert til at jeg ikke måtte spise under prøvene, sier Maiken Ostermann.

Akuttavdelinga

Opptakene til «Ungkarsnissen» begynte i Stockholm i slutten av september. 24. oktober hadde Maiken Ostermann spist så mye og fått så store smerter at hun måtte på sykehus, rett inn på akuttavdelinga på Karolinska.

-  Jeg ble undersøkt i flere timer. Det var forferdelig.

Fortsatt går hun på medisiner for å stabilisere magen. Men ekstrakiloene er i det minste borte.

-  Hva gjør man ikke for jobben, ler frilansskuespilleren, som ser en liten fordel i historien også:

-  Noe skal man jo bli kjent for.

Lite julemat i år

Den som tror at Ostermann hadde glede av matorgiene, tar feil.

-  Scenemat er som regel ikke særlig god heller. Grøten var kald, jeg hadde ikke kanel, og spiste grøten med kardemomme. Kardemomme vet jeg ikke om jeg noen gang får lyst på igjen, sier Ostermann.

FORSPISTE SEG: Julematen frister ikke Maiken Ostermann i år. I rollen som den altfor matglade slankeren Bergliot i «Ungkarsnissen» spiste hun så mye at hun fikk mageproblemer og måtte på sykehus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media