Ungt og hipt på Moteuken

Kjente fjes å se, både på og utenfor catwalken, på Moteukens åpning i Sjølysthallen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ny giv

Blant mannekengene ble den isblå skjønnheten Cathrine Knudsen observert. Under en trendy kortkort lugg hadde ekskjæresten til kronprinsen for moteanledningen blitt påmalt svarte, brede øyenbryn over sine naturlige lyse. Andre lekre kleshengere var VG-reklamens blonde Jenny Vågan Johansen og regissørparet Løkkeberg/Kristiansens modelldatter Tonje Kristiansen .

Hipt og hardcore tilbehør til visningen av «Future Fashion» var plateprodusent og dj Tommy Tee og rapp-gruppa Warlocks. Elementet med hipp-hopp live var beviset på at mote ikke bare er klær, men at det også handler om livsstil.

Blant blaserte bransjefolk og mote-«wannabe»s, sto Linda «Lek» Johansen på standen for Harley Davidson iført supertrang motorsykkeldress i svart skinn.

MINI-MANNEKENG: Blitzregnet fosset da denne sjarmerende mannekengen viste Esmode-elev Mette Linn B. Nilsens vinnerantrekk i Moteukens designkonkurranse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer