Du leser nå Dagbladet Pluss
JOHN OG PAUL: Du ser at i 1964 var det få restriksjoner på hvor nær en fotograf kunne være under en konsert, også med The Beatles.
JOHN OG PAUL: Du ser at i 1964 var det få restriksjoner på hvor nær en fotograf kunne være under en konsert, også med The Beatles. Vis mer

Beatles

Unike Beatles-bilder stilles ut for første gang

Fra Dagbladets arkiv. Takk Johan Brun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fotografiets dager 2017 arrangeres førstkommende lørdag og søndag på Kulturverftet, Karljohansvern i Horten. Det er tiende året på rad at Preus museum arrangerer Fotografiets dag sammen med de norske fotograforganisasjonene. Og, i år blir det også storfint besøk av The Beatles – uten Ringo Starr. Help?

Ja, fordi vi snakker om verdens beste band avfotografert i København i 1964 av Dagbladets fotograf, Johan Brun, som viser at han også mestret det relativ nye 60-tallsfaget, «piggtrådmusikkkonsertfotografering».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer