- Unnskyld, Finn Kalvik!

Finn Kalvik fortsatte sitt angrep på Bård Tufte Johansen etter debatten på TV2 i går. - Jeg unner ikke min verste fiende å bli hengt ut på den måten dere gjorde med meg, sa Kalvik til en ydmyk Tufte Johansen.

Det var en harmdirrende Kalvik som møtte Bård Tufte Johansen i «Tabloid» i går kveld. Mindre følelsesladet ble ikke diskusjonen på bakrommet etter sending.

- Hvis du hadde visst hvor mye jeg har grått på grunn av deg og han kameraten din, sa Kalvik og siktet til Tufte Johansens parhest Harald Eia.

- Vi hadde sending tre ganger i uka i ti uker. «Finn Kalvik-nyhetene» skulle egentlig være en engangsgreie, men vi syntes det var morsomt, og fortsatte. Etter seks uker tok det helt av. Jeg beklager, vi gikk for langt, sa Tufte Johansen.

- Det er en slags oppreisning at du kommer hit og beklager, men jeg har hatt det veldig vondt på grunn av dere. Du skal vite at dere robbet meg for min artistiske selvtillit, jeg fikk færre spillejobber og måtte søke hjelp, sa Kalvik, som likevel tok imot Tufte Johansens utstrakte hånd.

OPPREISNING: Finn Kalvik tok imot Bård Tufte Johansens utstrakte hånd etter debatten i «Tabloid» i går kveld.