-  Unnskyld, Norge

-  Jeg sverger! Vi ville aldri kansellert Nordic Music Awards, sier Beyoncé i Destiny's Child.

LOS ANGELES (Dagbladet): Tidligere denne uka ble det klart at Destiny's Child ikke kommer til Nordic Music Awards i Oslo Spektrum 23. oktober, som først annonsert.

Seint i går kveld norsk tid ba Beyoncé Knowles Dagbladet overbringe en unnskyldning til fansen i Norge.

-  Det var ikke vi i gruppa som kansellerte showet. Jeg hørte om Nordic Music Awards for første gang i dag, sier hun oppbrakt til Dagbladet.

R&B-divaen er oppriktig lei seg for å ikke kunne opptre på det fellesskandinaviske arrangementet:

-  Du må hilse alle fans i Norge og si at om det var opp til oss, ville vi aldri kansellert konserten.

Ble nektet å reise

Det er beinhardt arbeidspress for den prisbelønte trioen som førte til at Beyoncé, Kelly Rowland og Michelle Williams ble nektet å reise til Oslo.

De tre jentene har brukt hele sommeren på arbeidet med sitt nye album «Destiny Fulfilled», som slippes på markedet 15. november.

-  Jeg er temmelig sliten, sier Beyoncé, og forteller at jentene nå forbereder seg på plateslippet med blant annet å trene dansetrinn åtte timer hver dag.

Destiny's Child har hatt et avbrekk siden 2002, da alle tre jentene gikk solo: Rowland med pop, Williams med gospel og Knowles med R&B. «Destiny Fulfilled» er gruppas fjerde studioalbum og oppfølgeren til suksessen «Survivor» fra 2001.

-  Det er blitt vanskeligere å jobbe sammen enn før. Vi er blitt eldre, bor på forskjellige steder, har forskjellige venner og har fått familie, påpeker Beyoncé.

Synger om menn

Første singel ut har tittelen «Lose My Breath», og jentene har skrevet teksten, basert på egne erfaringer med menn.

-  Vi har oppdaget den lille gutten inne i mannen. Vi tre er ute og jobber kjempehardt, mens de også er i musikkbransjen, eller er sportsutøvere, sier Rowland.

Hun gifter seg med den profesjonelle fotballspilleren Roy Williams i mars. Beyoncé har hatt et forhold til Brooklyn-rapperen Jay Z i to år:

-  Vi tror gutta er kjempetøffe, men de er akkurat som små babyer. De har en veldig myk og veldig barnslig side, men det er vanskelig å stole på dem, sier Beyoncé.

Spiller i «Pink Panther»

Soloalbumet hennes, «Dangerously in Love», fra 2003, solgte til trippel-latinum. Nå har hun ikke bare brukt sommeren på gruppas gjenforeningsplate.

23-åringen spiller snart mot Steve Martin i filmen «The Pink Panther», har modellkontrakt verdt 35 millioner kroner med L'Oreal og får nå sin egen parfyme med navnet «True Star».

-  Jeg letter ikke fra bakken, smiler Beyoncé.

-  Jentene sier ifra om jeg oppfører meg som om jeg har stjernenykker.

I tillegg skal megastjernen nå lansere sitt eget klesmerke, sammen med moren Tina Knowles, som også er bandets stylist.

-  Jeg liker å kle meg opp i sexy klær og riste på baken på konsertene. Men den femte dagen begynner det å gjøre vondt i føttene på grunn av de høye hælene, forklarer Beyoncé Knowles.

KOMMER MED NYTT ALBUM: Kelly Rowland (t.v.), Michelle Williams og Beyoncé Knowles i Destiny's Child er under hardt arbeidspress i forbindelse med sin nye plate, og kommer derfor ikke til Oslo Spektrum i oktober.