<strong>HÅNDFAST DAME:</strong> Wonder Woman i Gal Gadots skikkelse. Hard trening og gudegaver har gjort henne relativt uovervinnelig i nevekamp.
HÅNDFAST DAME: Wonder Woman i Gal Gadots skikkelse. Hard trening og gudegaver har gjort henne relativt uovervinnelig i nevekamp. Vis mer

Uovervinnelig superkvinne blant menn med dobbel identitet

Wandrups utvalgte: Wonder Woman gjør en god figur i sin helaftens spillefilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DVD/BLU-RAY: I en av de mange bakomfilmene på blu-ray-utgaven av «Wonder Woman», den spektakulære filmen om halvgudinnen Diana, snakker eksperter om forholdet mellom de tre store i DC-universet. Superman, Batman og Wonder Woman utfyller hverandre, både når det gjelder bakgrunn, egenskaper og temperament.

FEMINIST? Som den fremste kvinnelige superheltinnen i DC-universet er Womder Womans rolle blitt diskutert i mange sammenhenger.
FEMINIST? Som den fremste kvinnelige superheltinnen i DC-universet er Womder Womans rolle blitt diskutert i mange sammenhenger. Vis mer

Superman, som kommer fra planeten Krypton i det ytre rom. Hevneren Batman, rikmannssønnen med dårlige barndomsminner om vold og brå død. Og Wonder Woman, som kommer fra relativt harmoniske forhold i den greske gudeverden, den eneste av de tre av disse nestorene innen Justice League, Lovens voktere, som ikke opererer med en dobbelt identitet..

Patty Jenkins er den første kvinnelige regissør av en superhelt-film. Hun gjør en solid jobb med denne eventyrlige filmen, der Wonder Woman, spilt av den mildt sagt spenstige Gal Gadot, trekkes fra sitt greske amasoneunivers inn i første verdenskrig (i TV-serien fra 1975 havnet hun på lignende vis i kamp mot nazister i den andre verdenskrig ).

<strong>MYE FOR PENGA:</strong> Denne boksen inneholder ni klassiske spillefilmer om Superman og Batman.
MYE FOR PENGA: Denne boksen inneholder ni klassiske spillefilmer om Superman og Batman. Vis mer

For de som vil friske opp historien om hennes kolleger Batman og Superman, kommer nå en ni filmers boks med fem klassiske Superman-filmer og fire med Batman. Mye rettferdighet for penga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer